Marstrand fästning!


Idag

Idag ska jag och min familj till Marstrands fästning och gå en guidad tur i slottet ska bli kul tror jag...
Nu ska jag sminka mig och göra mig i ordning. Kommer nog upp bilder sen:)


Snart slut:(

Snart är sommarlovet slut. Det har gått så himla fort! Jag skulle vilja att sommarlovet va hur länge som helst tills men inte vill ha mer lov. Men jaja nu ska vi njuta i solen så länge den varar!:)


Trött!

Vaknade imorse och hade jätte ont i nacken. Jag gick upp och kollade på tv medan mamma och pappa gjorde frukost. Nu har jag just ätit och ligger i sängen och kollar på PLL på swefilmer! Nu ska jag fortsätta och titta så haj då!


BVF

Bild från Stockholm med vännerna!


Min mardröm!

I det här inlägget ska jag skriva om min mardröm jag drömde om inatt.


Jag va på väg till Ullared med minna kompisar. När vi kom fram sprang jag och min kompis Casse in i affären vi gick till smyckena och kollade. Sen fick jag ensam till sminket och skulle kolla. Så ser jag en skugga som går långsamt och välter ner massa grejer på översta hyllan jag blev rädd och sprang där ifrån och bättrade för Casse vad som Hasse hänt . Sen gick jag Casse,Klara, Nanna och Eme till sminket tillsammans då står det en kvinna och sitter i ett hörnet och skriker och kollar på oss. Och när jag drömmer så vet jag att jag drömmer så jag ville bara vakna! Vi började backa från henne sen sprang vi hon gick efter jag va så rädd sen sprang vi för att berätta för en som jobbade här vi såg en i ett mörkt rum men det va samma kvinna som skrek!


Sen vaknade jag som tur va och!
Tänk att vara instängd i ett varuhus och bli förföld av en kvinna som skriker.
Japp det va det bloggar mer sen:)


RSS 2.0